Sponsor

    
Nivå Kokkedal Badmintonklub er sponsoreret af Lining som støtter klubben med bl.a. Bolde, net, tøj og præmier til lodtrækninger. 

Nivå Kokkedal Badminton søger altid sponsorer til præmier til klubmesterskaber og turneringer og der er altid plads på ryggen af vores klubtøj eller på vores hjemmeside.

I 2020 er klubmesterskaberne fordelt over 3 weekender, 2 for seniorer, motionister og veteraner og 1 for ungdomsspillerne. Under klubmesterskaberne vil vi afholde lotteri for at samle penge ind til forskellige sociale aktiviteter der vil blive afholdt for medlemmerne i løbet af sæsonen, så som sommerafslutning, natminton og julearrangement.

I løbet af de 3 weekender vil der være flere hundrede lokale borgere i hallen, både som deltagere i klubmesterskaberne og/eller som tilskuere.

Hvordan kan din virksomhed hjælpe? Vi søger firmaer der vil støtte Nivå-Kokkedal badmintonklub med præmier eller sponsorater. Alle gaver, store som små, er velkomne.

Hvad kan vi tilbyde? Præmierne vil stå fremme i forbindelse med salg af lodder, til klubmesterskaber og åbne turneringer. Dit firmanavn vil også blive nævnt flere gange over højtalerne.

Kontakt 
Vil dit firma støtte Nivå Kokkedal Badmintonklub, så hører vi gerne fra dig.
Kontakt Jette Anthonsen på mobil 23368857 eller på mail: jette.anthon@gmail.com  

Kontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer