Trænere

Solenn Pasturel
Solenn er oprindeligt fra den britiske ø Jersey, men kom til Danmark i 2001 for at udvikle sit store talent som badmintonspiller.

Solenn har spillet for både Hvidovre, Hillerød og Solrød. Heldigvis har Solenn valgt at udnytte sin viden og sine evner som træner, hvilket er kommet Nivå Kokkedal Badmintonklub til gode. Selv om hendes træning er fysisk hård, så er der ingen tvivl om at vore spillere er glade for Solenn, da de kan se, at det virker.

Jonathan Søegaard Larsen
Jonathan er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling på 10. år  og er assisterende træner i seniorafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub. Han er også ungdomstræner i Kastrup Magleby Badmintonklub. Derudover er han formand for Nivå Kokkedal Badmintonklub.

Sideløbende med sit arbejde som træner har han færdiggjort sin uddannelse på Copenhagen Business School som Cand.merc.MIB, men valgte efterfølgende udelukkende at koncentrere sig om trænergerningen.

Brian Thorsen
Brian er ny træner i klubben hentet fra topklubben Værløse. Han har fra start udvist stort engagement og lyst til at være i klubben og forbedre spillernes niveau gennem gode tekniske og fysiske øvelser.

NKK-Hallen

Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer