Trænere

Jonathan Søgaard Larsen
Jonathan er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling på 10. år  og er assisterende træner i seniorafdelingen i Nivå Kokkedal Badminton. Han er også ungdomstræner i Lillerød Badmintonklub. Derudover er han formand for Nivå Kokkedal Badmintonklub.

Sideløbende med sit arbejde som træner har han færdiggjort sin uddannelse på Copenhagen Business School som Cand.merc.MIB, men valgte efterfølgende udelukkende at koncentrere sig om trænergerningen.Hans-Peter Pallisgaard-Holt
Hans-Peter (også kaldt HP) og er sammen med Cheftræner Jonathan ansvarlig for udviklingen af senior/ung seniorspillere i Nivå-Kokkedal badminton klub.

Han er 52 år og har beskæftiget sig med badminton i alle afskygninger i 45 år, som spiller, træner og konsulent. Han har forskellige uddannelser indenfor badminton, men hans helt store styrke er at kunne analysere den enkelte spiller og derefter arbejde kontinuerligt med planer for forbedringer.
HP har arbejdet med at udvikle alle typer af spillere, lige fra nybegyndere til de bedste elite-spillere i Danmark.
Hans filosofi er, at alle spillere, som han har været med til at udvikle, skal opleve, at de er blevet bedre til badminton, når sæsonen er gået.

HP vil derfor rigtig gerne opfordre alle spillere til at henvende sig til ham, hvis der er noget, som de oplever, de gerne vil blive bedre til, så kigger han på det og I får sammen lavet en plan for, hvordan det kan blive forbedret. Ingen henvendelse er for lille eller for stor.
Kontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer