Trænere

Jonathan Søgaard Larsen
Jonathan er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling på 10. år  og er assisterende træner i seniorafdelingen i Nivå Kokkedal Badminton. Han er også ungdomstræner i Kastrup Magleby Badmintonklub. Derudover er han formand for Nivå Kokkedal Badmintonklub.

Sideløbende med sit arbejde som træner har han færdiggjort sin uddannelse på Copenhagen Business School som Cand.merc.MIB, men valgte efterfølgende udelukkende at koncentrere sig om trænergerningen.Lasse Søgaard Jensen
Lasse har spillet i klubben i mange år og er i dag fast mand på klubbens 1. eller 2. hold. Han kender trods sin unge alder rigtigt mange af klubbens unge spillere, da han igennem flere år har været både hjælpetræner og træner. Han har flere talenttrænerkurser og har det seneste år være ansvarlig for udviklingen af holdene i NKK-Hallen.

Josefine Friis
Josefine har spillet i klubben i mange år. Hun er en af klubbens dygtige ungdomsspillere. Josefine tager løbende supplerende trænerkurser og er en af de unge pigers favorit træner.

Wiliam Conrad
Wiliam er ny træner i ungdomsafdelingen. William har været aktiv i klubben i mange år, og spiller nu på klubbens seniorhold. William er rolig og analyserende som træner og tager klubbens træning seriøst.

Bjørn Friis
Bjørn har været træner i NKB i tre år. Han har flere hjælpetræner- og talenttrænerkurser og har det altid sjovt med de unge spillere.

Rasmus Olsen
Rasmus er tidligere ungdomsspiller i klubben hvor han længe har spillet, inden han besluttede at tage chancen for at forbedre sig yderligere ved et skifte til Skovshoved. Han holder samtidig tilknytningen til klubben ved at deltage i seniortræningerne flere gange om ugen og træne flere af ungdomsholdene.

Emil Kronmann
Emil har været en del af klubben hele vejen op gennem ungdomsafdelingen og spiller nu i seniorafdelingen samtidig med at han med stort engagement giver igen ved at træne klubbens unge spillere.

Frederik Butler
Frederik er også ny træner, men er i gang med talenttrænerkurser. Frederik er engageret og har siden han var helt ung sagt, at han ville være træner i klubben. Han er også en klubbens unge talenter, der i sin første senior sæon fik debut på 1. holdet.

Alle klubbens ungdomstrænere er desuden i gang med et omfattende forløb - “Styrk Klubbens Træningsmiljø” - Der skal løfte klubbens daglige træning endnu højere op.

NKK-Hallen

Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer