Trænere

Jacob Møller
Møller er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling. Møller er en af klubbens ældste trænere, og har efter en pause som træner valgt at komme tilbage som træner i NKB.
Møller har været i klubben i 21 år, og sammenlagt været træner i 13 af dem - både for ungdomsspillerne og motionisterne. 
Møller er en fast del af vores seniorafdeling, men elsker også at træne med veteranerne. Han er meget vellidt af alle i klubben, og udviser stort engagement for klubbens spillere med hans gode humør og viljestyrke. 

Christoffer Søndergaard 
Christoffer har spillet op gennem hele ungdommen og bidraget til træningerne med kæmpe energi - en energi, der i den grad gives tilbage til vores ungdomsspillere, når han til træning sørger for at alle har det godt og yder deres ypperste for at blive bedre og ikke mindst have det sjovt. Christoffer giver den også selv gas med badminton. Han træner to gange om ugen på vores seniorhold i NKB. Colin Lilholm
Colin er en dygtig og moden badmintonspiller, der elsker at lære ting fra sig. Colin er god til at gøre træningerne lærerige, men samtidig sjove. Han er en fast del af seniorafdelingen og spreder også god energi der. 
Til daglig studerer han på Niels Brock.Julie Lang 
Julie er vores nyeste træner i NKB. Hun er blevet tilbudt at være træner, fordi hun brænder så meget for badminton, at vi synes det ville være synd, hvis energien ikke blev givet videre. 
Julie er en fast del af klubbens seniorafdeling, hvor hendes tvillingebror også spiller. 
Vi tror, at Julie ville være god at have med på trænerholdet, da hun har en enorm viljestyrke og passion for at lære fra sig. Villiam Fischer 
Villiam tog hurtig ansvaret på sig, da han trådte ind i rollen som træner, Fischer er en træner med autoritet, og holder styr på tropperne, men sørger alligevel for at træningen er sjov hele vejen igennem - og det er det vigtigste! 
Oscar Bom Werge
Oscar kommer fra en rigtig badminton familie, hvor far spiller i veteran-afdelingen og bror i ungdomsafdelingen. Det er derfor ingen overraskelse, at han selv står knivskarpt både på banen og bagved, når han coacher vores ungdomsspillere til sejre med gode tekniske forslag og tårnhøj moral. 


Kontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer