Trænere

Jonathan Søgaard Larsen
Jonathan er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling på 10. år  og er assisterende træner i seniorafdelingen i Nivå Kokkedal Badminton. Han er også ungdomstræner i Lillerød Badmintonklub. Derudover er han formand for Nivå Kokkedal Badmintonklub.

Sideløbende med sit arbejde som træner har han færdiggjort sin uddannelse på Copenhagen Business School som Cand.merc.MIB, men valgte efterfølgende udelukkende at koncentrere sig om trænergerningen.Lasse Søgaard Jensen
Lasse har spillet i klubben i mange år og er i dag fast mand på klubbens 1. eller 2. hold. Han kender trods sin unge alder rigtigt mange af klubbens unge spillere, da han igennem flere år har været både hjælpetræner og træner. Han har flere talenttrænerkurser og har det seneste år være ansvarlig for udviklingen af holdene i NKK-Hallen.

Josefine Friis
Josefine har spillet i klubben i mange år. Hun er en af klubbens dygtige unge spillere. Josefine tager løbende trænerkurser og er en af de unge pigers favorit træner.

Emil Kronmann
Emil har været en del af klubben hele vejen op gennem ungdomsafdelingen og spiller nu i seniorafdelingen samtidig med, at han med stort engagement giver igen ved at træne klubbens unge spillere. Med hans gode humør og fantastisk energi er han en favorit hos mange af de unge spillere.

Frederik Butler
Frederik er en super engageret træner, der siden han var helt ung sagde, at han ville være træner i klubben. Han er også en klubbens unge talenter, der i sin første senior sæson fik debut på 1. holdet og virkelig presser klubbens etablerede spillere til træning. Frederik er et fantastisk eksempel på, at koncentration og hårdt arbejde til træning giver resultater.

Mathias Storgaard
Storgaard har været ansvarlig træner i Hørsholm i mange sæsoner og har desuden masser erfaring som ski instruktør for unge og gamle. Vi er super glade for at have fået en kompetent træner kapacitet som ham til NKB. Mathias kommer med smil og energi til træningen, men der er også plads til hårdt arbejde – Både når han er træner og selv spiller.


Colin Lillholm
Colin er en af klubbens dygtigste U15 spiller. Han kommer ud af en badmintonfamilie, så han har samlet en masse badmintonviden op ved bare at bo hjemme. Colin var kortvarigt i Lillerød og træne i deres mere elitære setup, men er nu vendt hjem til sin barndomsklub som både spiller og træner og er klar til at dele ud og give videre.

Tobias Maltesen
Tobias er en af klubbens dygtigste U15 spillere. Hans far Nicolai spiller på klubbens 1. Hold og har tidligere ageret træner i klubben, så vi satser på Tobias har lært en masse hjemmefra. Tobias har en god energi og er altid god for at spicy træningerne op med en frisk bemærkning og en masse energi.

Gustav Kronmann
Gustav er en rigtig humørbombe, der altid kommer med en masse energi og smil på til træningen. Han spiller selv for klubbens bedste U15 Hold og kommer ud af en rigtig NKB familie, hvor forældrene spiller på veteranholdet og bror og søster spiller senior. Gustav er lillebror til vores anden dygtige træner Emil.


Emma Møller
Emma er ny træner i klubben og skal primært være træner for klubbens helt nye unge stjerner på U9/U11 og Miniton. Emma er super god med især alle vores mange unge piger i klubben og er ansvarlig, pligtopfyldende og med et ægte NKB hjerte. Vi glæder os i NKB til fortsat at have Emma som træner i klubben. Hun skal nok sprede smil og glæde på de små træninger.


Hugo Bennekov
Hugo er de seneste sæsoner virkelig blevet en dygtigere og mere moden badmintonspiller, der elsker at lære nye ting. Den lyst og viderebegærlighed satser vi på, at han tager med ind på vores ungdomstræninger. Hugo er et super bevis på, at man ikke behøver være ud af en badmintonfamilie for at blive god, hvis man har energien og lysten til at lære nye ting.

Alle klubbens ungdomstrænere er desuden i gang med et omfattende forløb - “Styrk Klubbens Træningsmiljø” - Der skal løfte klubbens daglige træning endnu højere op.

Kontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer