Trænere

Jonathan Søgaard Larsen
Jonathan er cheftræner i klubbens seniorafdeling på 4. år og er ligeledes cheftræner for ungdomsafdeling på 12. år. Han er også senior- og ungdomstræner i Lillerød Badmintonklub. Derudover er han formand for Nivå Kokkedal Badmintonklub. Jonathan er altså dybt engageret i klubben og badmintonsporten generelt.

Sideløbende med sit arbejde som træner har Jonathan færdiggjort sin uddannelse på Copenhagen Business School som Cand.merc.MIB. Han har dog efterfølgende valgt udelukkende at koncentrere sig om trænergerningen.Josefine Friis
Josefine har spillet i klubben i mange år og er ud af en engageret badmintonfamilie. Hun er en af klubbens dygtige spillere på vores seniortræning. Josefine tager løbende trænerkurser og er en af de unge pigers favorit trænere.

Emil Kronmann
Emil har været en del af klubben hele vejen op gennem ungdomsafdelingen og spiller nu i seniorafdelingen samtidig med, at han med stort engagement giver igen ved at træne klubbens unge spillere. Med hans gode humør og fantastisk energi er han en favorit hos mange af de unge spillere. 

Mathias Storgaard
Storgaard har været ansvarlig træner i Hørsholm i mange sæsoner og har desuden masser erfaring som skiinstruktør for både unge og gamle. Vi er super glade for at have fået endnu en kompetent træner kapacitet, som ham til NKB. Mathias kommer med smil og energi til træningen, men der er også plads til hårdt arbejde – Både når han er træner og selv spiller for klubbens seniorafdeling.


Colin Lillholm
Colin er en af klubbens dygtige seniorspillere. Han kommer ud af en badmintonfamilie, så han har samlet en masse badmintonviden op ved bare at bo hjemme. Colin var kortvarigt i Lillerød for at træne i deres mere elitære set-up, men er nu vendt hjem til sin barndomsklub som både spiller og træner. Hvor han er klar til at dele ud af siden viden og erfaringer. 

Tobias Maltesen
Tobias kommer som flere af de andre trænere ud af en badmintonfamilie, og han spiller selv i klubbens seniorafdeling. Hans far Nicolai spiller på klubbens 1. hold og har tidligere ageret træner i klubben, så vi satser på Tobias har lært en masse hjemmefra. Tobias har en god energi og er altid god for at spicy træningerne op med en frisk bemærkning og en masse energi.

Gustav Kronmann
Gustav er en rigtig humørbombe, der altid kommer med en masse energi og smil på til træningen. Han spiller selv for klubbens bedste U15 Hold og kommer ud af en rigtig NKB familie, hvor forældrene spiller på veteranholdet og bror og søster spiller senior. Gustav er lillebror til vores anden dygtige træner Emil.


Emma Møller
Emma har tidligere primært været træner for klubbens helt nye unge stjerner på U9/U11 og miniton, men hun er de sidste sæsoner begyndt at træne de ældre børn/unge. Emma er super god med især alle vores mange unge piger i klubben. Hun er ansvarlig, pligtopfyldende og med et ægte NKB hjerte. Vi glæder os i NKB til fortsat at have Emma som træner i klubben. Hun skal nok sprede smil og glæde på træningerne. Emma spiller selv i klubbens seniorafdeling og spiller også på badmintonlinjen på NNGs sporscollege.


Christoffer Søndergaard
Christoffer har en fantastisk energi, når han kommer i hallen og har altid været god til at hjælpe de nye og de yngre på holdene - også inden han blev træner. Han har alle de rigtige NKB værdier, hvilket også gjorde ham til årets spiller i ungdomsafdelingen for nogle år siden. Christoffer giver den også selv gas med badminton. Han træner to gange om ugen på vores seniorholdet i NKB og supplerer med morgentræning på sportscollege på NGG. han har altså meget han kan give videre til vores næste generation af små stjerner.


Hugo Bennekov
Hugo er de seneste sæsoner virkelig blevet en dygtigere og mere moden badmintonspiller, der elsker at lære nye ting. Den lyst og viderebegærlighed satser vi på, at han tager med ind på vores ungdomstræninger. Hugo er et super bevis på, at man ikke behøver være ud af en badmintonfamilie for at blive god, hvis man har energien og lysten til at lære nye ting. Han spiller selv i seniorafdelingen.

Alle klubbens ungdomstrænere er desuden i gang med et omfattende forløb “Styrk Klubbens Træningsmiljø” , der skal løfte klubbens daglige træning endnu højere op.

Kontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer