Trænere

Jonathan Søgaard Larsen
Jonathan er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling på 10. år  og er assisterende træner i seniorafdelingen i Nivå Kokkedal Badminton. Han er også ungdomstræner i Kastrup Magleby Badmintonklub. Derudover er han formand for Nivå Kokkedal Badmintonklub.

Sideløbende med sit arbejde som træner har han færdiggjort sin uddannelse på Copenhagen Business School som Cand.merc.MIB, men valgte efterfølgende udelukkende at koncentrere sig om trænergerningen.Lasse Søgaard Jensen
Lasse har spillet i klubben i mange år og er i dag fast mand på klubbens 1. eller 2. hold. Han kender trods sin unge alder rigtigt mange af klubbens unge spillere, da han igennem flere år har været både hjælpetræner og træner. Han har flere talenttrænerkurser og har det seneste år være ansvarlig for udviklingen af holdene i NKK-Hallen.

Josefine Friis
Josefine har spillet i klubben i mange år. Hun er en af klubbens dygtige unge spillere. Josefine tager løbende trænerkurser og er en af de unge pigers favorit træner.

Rasmus Olsen
Rasmus startede som ungdomsspiller i klubben, men tog til Skovshoved for at udvikle sit talent. Nu er han tilbage i klubben og er 1. single på 1. Holdet og træner på flere af ungdomsholdene. Rasmus kan vise de unge alle de lækre slag og vise dem, at niveauet på banen er højt i vores klub.

Emil Kronmann
Emil har været en del af klubben hele vejen op gennem ungdomsafdelingen og spiller nu i seniorafdelingen samtidig med, at han med stort engagement giver igen ved at træne klubbens unge spillere. Med hans gode humør og fantastisk energi er han en favorit hos mange af de unge spillere.

Bjørn Friis
Bjørn har været træner i NKB i tre år. Han har flere hjælpetræner- og talenttrænerkurser og har det altid sjovt med de unge spillere.

Frederik Butler
Frederik er en super engageret træner, der siden han var helt ung sagde, at han ville være træner i klubben. Han er også en klubbens unge talenter, der i sin første senior sæson fik debut på 1. holdet og virkelig presser klubbens etablerede spillere til træning. Frederik er et fantastisk eksempel på, at koncentration og hårdt arbejde til træning giver resultater.

Alle klubbens ungdomstrænere er desuden i gang med et omfattende forløb - “Styrk Klubbens Træningsmiljø” - Der skal løfte klubbens daglige træning endnu højere op.

NKK-Hallen

Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer