Velkommen til motionist-siden sæson 2023/2024

Motions- og veteranholdene


NKB har også i denne sæson 3 motionist-, og veterantræningshold. Niveauet spænder lige fra de nye og letøvede spillere, over til de øvede spillere med nogle års erfaring og helt over til de mere garvede turneringsspillere, der også supplerer seniorholdene. 

Fælles for os alle er dog, at vi alle synes at badminton er den fedeste sport i hele verden og at vi stadigvæk drømmer om masser af tempo og slagkraft.


Træningshold og tider 

 • Mandag:Motionist/Veteran i NKK-hallen fra kl. 18:30 - 20:15 (5 baner)
  Holdet er for tidligere seniorspillere, samt de dygtige veteraner & motionister, der typisk har en fortid med turneringsbadminton.
 • Mandag:Motionist i NKK-hallen fra kl. 20:15 - 21:30 (3 baner)
  Her anbefaler vi at nye motionister og mindre øvede spillere, der ikke tidligere har spillet meget badminton, starter. Vi vil bestræbe os på, at der er en træner til stede et par gange om året. 
 • Mandag:Motionist i NKK-hallen fra 20:15 - 21:30 (2 baner)

  Dette hold er for de øvede motionistspillere der har et udmærket niveau og kan bedst beskrives som en mellemting mellem de to ovennævnte hold.

 • Onsdag:Veteran/senior i NKK-hallen hver anden onsdag sammen med seniorholdet. Dette er enten fra 18:00-20:00 eller 19:45-21:45 og meldes ud via Holdsport på ugebasis.
  Dette tilvalg er for veteraner eller motionister som tidligere har været turneringsspillere og vil supplere med lidt seniortræning i form af kampe mod/med seniorer hver anden onsdag. 
 • Onsdag:Motionist i Egedalshallen fra 19:30 - 21:00

  Dette hold er for de øvede motionistspillere der har et udmærket niveau og kan bedst beskrives som en mellemting mellem de to førstnævnte hold.


Banetider
Er du sammen med nogle venner og mest til at spille på egen bane, så er dette naturligvis også et alternativ. Se mere på klubbens hjemmeside om Banespiller eller tag en snak med vores kontaktperson om mulighederne i Nivå og Kokkedal.

Tilmelding og priser
Tilmelding og betaling for træning foregår under fanen Motionist - Tilmelding 

Holdturnering og resultater:
Klubben har i indeværende sæsonen tilmeldt 2 motionisthold (serie 1 og 3) og 2 veteranhold (Mester-, og B-rækken). Der skulle med andre ord være god mulighed for at spille holdkampe i NKB.

Her spiller vi:
 • NKK-hallen: Niverødvej 40, 2990 Nivå
 • Egedalshallen: Holmegårdsvej 3, 2980 Kokkedal
 • Niverødgårdshallen: Mariehøj 501, 2990 Nivå (Nivå Skole Nord)
Har du spørgsmål? / Kontakt info
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte klubbens motionistformand 
Kasper Kronmann Nielsen via msu@nkbadminton.dk

Vi ses i hallerne!


 

Kontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer